lørdag 21. november 2009

Den store handledagen.

Da har guttene mine og jeg vært rundt hele Bergen på handling i dag. Startet på JYSK på Midttun, med ny dyne til mannen, en madrassbeskytter, og en søt liten stol til sønnen. Og da var i grunnen bilen alt full...
Så gikk turen videre til Nøstebarn, der fikk vi kjøpt en flott ullfleece dress og et par bodyer til sønnen. :)
Ny dunpose til barnehagevogna fikk vi tak i på Biteringen, hadde litt flaks der altså.. den var på tilbud til 990,- før prisen var 1690,- så ikke noe å si på det kjøpet ;)
 Men da var bilen veeldig full..
Sønnen var våken igjen, han sovnet på vei til JYSK.. ble bare en times dupp idag, men det gikk ganske greit. Ble litt ekstra fart og lyd i han her et par timer før leggetid. Men vi holdt ut alle mann :)
Så da kjørte vi videre... til Janus på Espeland... fikk handla litt der også gitt.. så gikk turen videre til IKEA. Og jada.. vi handlet litt der også... lenge siden vi har hatt så smekk full bil gitt. Måtte hjem og laste ut av bilen før vi kunne handle mat... så da gikk vi like godt ned til Oasen etter å ha tømt bilen for alle våre kjøp. Så fikk vi litt frisk luft også.

Tror hele familien var ganske så slitne etter denne utflukten. Men sånn blir det når man utsetter og utsetter og utsetter... da ble det plutselig mye vi kunne få unna på en dag. Fordelen var vel at vi var tidlig ute så vi slapp det meste av kø. Merket det best på vei hjem fra IKEA, da var det kaos overalt..

Skulle egentlig ha barseltreff her imorgen, men har avlyst det. Trym er ikke i form. Han har holdt seg feberfri idag, men er slapp og matlysten er ikke god. Og hoster og hoster og hoster. Hadde han med til legen på fredag, litt slim i ene lungen. Halsen så fin ut og CRP på 14. Mest sannsynelig virus, bare å vente å se.
Jeg holder på å nærme meg frisk nå, etter en drøy uke på Ery-max. Legen hadde mistanke om mykoplasma lungebetennelse. Aner ikke om det var det det var, men nå er jeg iallefall mye bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar