onsdag 22. juni 2011

Siden sist...

Tiden flyyyr... siden sist har vi feiret navnefest for Fride vår :) Ble en kjempefin helg med besøk av mormor, morfar og onkel J her. På den store dagen var bestemor og bestefar, tante K og onkel S her også. Fint vær, god mat og koselig selskap. Begge ungene i knall humør :)

 Tirsdagen etter navnefesten, 14. juni, startet vi med ammeavvenning på Fride... i håp om at hun da ville begynne å spisse litt fast føde. Å fullamme til ungen er over 9 mnd er slitsomt.. Så vi gikk igang med friskt mot og noen bange anelser... Hun fikk ikke pupp på dagtid de første dagene, men ville ikke spisse noe særlig.. så da kuttet vi ned på nattamming også, noe som innebar at jeg sov på stua noen netter... første natta fikk hun pupp 1 gang, de neste ikke i det hele tatt... men fortsatt ville hun ikke spise noe særlig... så da tok Kjetil med seg Fride til foreldrene sine, og jeg dro dit hver morgen og kveld et par dager slik at hun fikk pupp da. De fikk i henne litt mat, men med tvang... etter et par dager gapte hun litt når hun fikk banan og fersken mos.. og da var det gjort :) Dette var på søndag, og idag, onsdag, har hun spist en god porsjen grøt og litt fruktmos til kvelds. Endelig ser det ut til at hun har skjønt tegninga!!!!!

Idag har vi vært på sommerfest i bhg til Trym. Stor stas! Ungene klarte nesten ikke vente på at pølsene ble grillet. Været var faktisk bra, så det var null problem å være ute idag :) Og vi fikk en god nyhet: Fride står som nr en på ventelista for plass i bhg!! *håpe, håpe*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar