fredag 30. oktober 2009

Fredag!!!!

Endelig fredag! Av en eller annen grunn har denne uka virka laaang... Men nå er fredagen her :D:D:D Fortsatt høst ute, men veldig fint høstvær :) Og fortsatt forkjøla.. :( hoster og hoster og hoster.. har begynt å ta litt tran og c-vitaminer nå. "Stjeler" litt av Trym sin tran med sitronsmak. Den går ned.. men tar den kun på kvelden, så jeg slipper å gå og rape tran hele dagen. Halsen er heller ikke helt god..

Gleder meg til kvelden og X-factor :) Chand starter showet i kveld! Med "En jävel på kjärlek", blir veldig spennende. Nervøs alt jeg kjenner jeg... *krysse alt jeg har av fingre og tær og armer og bein*

onsdag 14. oktober 2009

Høst og forkjøla

Jaja.. da er jeg hjemme på tredje dagen. Litt kjedelig, men hva kan man gjøre når man er tett i bihuler og slapp? Begynner heldigvis å føle meg litt bedre nå, så da blir det jobb igen imorgen. Blir kort uke denne uka også da. Bare to dager og så er det helg igjen :)
Heldigvis har Kjetil både levert og hentet Trym i barnehagen disse dagene. Jeg har holdt meg på sofaen. Det lille jeg har gjort her hjemme har nesten slitt meg ut, så formen har ikke vært god...
 Håper jeg har gjort unna min del med sykdom denne høsten nå da :) Begge guttene ser ut til å ha berget unna denne gangen, selv om Trym hoster litt enda.
Grugleder med til fredag og X-Factor... blir spennende å se hvordan det går med Chand denne fredagen. Blir vel å sitte å bite i knokene i spenning... Litt usikker på om låtvalget denne gangen er av de smarteste. Kan bli litt vel mye trønder-rock? Vi får vente å se...

lørdag 10. oktober 2009

Travel uke..

Siste uken har gått rimelig kjapt unna. Forrige fredag kom mine foreldre hit på besøk. Lørdag reise KJetil til Østerrike. Lørdag kveld ble Trym syk... Heldigvis var han blid og ganske ok form på søndag og mandag. Han var hjemme fra barnehagen og koste seg med mormor og morfar :) Morfar reiste hjem på mandagkveld, noe Trym ikke likte. Og med fortsatt feber og utslett ble det hjemmedag på oss. Og det var jo like greit, for så sur og grinete som Trym var på formiddagen har jeg aldri opplevd før... Også fikk han jo nesten hysterisk anfall hver gang mamma eller mormor ble borte litt... :S Må for all del IKKE lukke døra om man går på do her... og det gjelder ALLE, selv besøk... hehehe..Trym vil vist ha kontroll på alle sammen.
Onsdag var formen til gutten bedre og humøret og apetitten tilbake. Kjetil kom hjem sent på kvelden, og mormor reiste tiiiidlig torsdag. Og jeg dro på jobb igjen... skulle så gjerne å sett ansiktsutrykket til Trym da han våknet og så at pappa var hjemme igjen... sukk...

Fredag var det min tur til å reise. Tok fly til Oslo for å overvære første delfinalen i X-Factor på TV2. Møtte foreldrene mine på Gardemoen, tok toget til sentrum og var der noen timer før vi dro til Hotell 33 på Økern. Vi tok drosje til Exporama på Hellerudssletta på kvelden. KJempegøy å se hvordan en live sending blir til. Og ikke minst se lillebrors opptreden :) Også gikk han jo videre!!! Jeeeey!

Tilbake i Bergen på formiddagen på lørdag. Pottetett i forkjølelse og en del manko på søvn etter en litt vel aktiv uke.. sykt barn i senga gir jo ikke den beste nattesøvnen :P og hotell overnattinger er ikke akkurat det som hjelper på søvnen.

Gleder meg til å sove leeeenge imorgen og slappe av sammen med gutta mine :)