onsdag 16. desember 2009

X-factor finale!

Yohooo!!!
Lillebror kom helt til finalen!!! Så da reiser vi til Oslo i morgen kveld! Trym skal være hos bestevenninna mi i to, TO, netter... det blir vel den største utfordringen for meg tror jeg...
Mange spennende ting og hendelser på en gang dette her. Men blir fryktelig spennende å overvære finalen i Telenor Arena på fredagen...

søndag 6. desember 2009

Helgen gikk ikke som planlagt...

Da er søndagen snart over og jeg sitter i sofen og er helt mørbanka. Kan trygt si at helga ikke ble som planlagt for min del.
Lørdag leverte vi Trym til mine svigerforeldre, han skulle sove over der for første gang alene. Det gikk helt supert. Han hadde sovet halv 7 :) Halv 8 på søndagsmorgenen hadde han satt seg opp i senga, og da hadde svigerfar lurt på om han skulle sove mer? Da hadde Trym bare lagt seg ned og sov videre til kvart over 9!!! Det har aaaaldri skjedd før! Så lillegull hadde det helt topp hos bestemor og bestefar han :)
Etter å ha levert Trym, handla vi inn mat for uka som kommer. Var hjem og pakka ut den og tok bussen til byen for å spise middag ute sammen. Rusla litt i byen før vi spiste kinamat. Jeg hadde tenkt å ta kongereker, men valgte å ikke gjøre det da de har hummer på menyen. Og det er jeg allergisk mot. Så da safet jeg med lam i karri istedet, trodde jeg :S
Etter middagen gikk vi på kino og så Twillight-New moon, bra film. Men under filmen fikk jeg skikkelig vondt i hodet. Så mens vi venta på bussen hjem, tok jeg både Ibux og Paracet. Kvalm var jeg også blitt på dette tidspunktet. Bussturen hjem føltes evig lang. Måtte konsentrere meg om å puste rolig.. ellers føltes det som hodet sprengtes og jeg ville kaste opp.
Kom oss hjem til slutt, og helt i tide. Kasta opp så fort jeg hadde fått av meg yttertøyet. :S Ble kjempe dårlig. Kjetil fikk noen allergi tabletter av søsteren, men de kom bare opp igjen. Holdt det gående med oppkast hele natta. Så dagen idag har vært ganske slapp gitt. Trodde jeg var i litt bedre form har en stund, men en liten time med Trym før han skulle i seng var nok til at jeg kjenner meg helt utslitt.Var nok et eller annet i den middag jeg ikke tålte ja. Har aldri vært så dårlig noen gang..
Orker ikke noe særlig med mat. Har prøvd meg på buljong, klarte en halv kopp.. da slo kvalmen inn.. og buljongen gikk rett igjenomm systemet. Hadde mer flaks med flatbrød.. men et og et halvt flak med flatbrød er ikke store greiene på en hel dag. Får prøve meg på litt buljong igjen snart, frister ikke.. blir lett kvalm ved tanken. men, men.. ser ut til at jeg trenger en rolig dag til før jeg er fit for fight igjen.

Planene med baking gikk ikke.. men det får jeg gjort i løpet av uka :)

fredag 4. desember 2009

Fredag, kurs og x-factor


Idag er det kurs for nyansatte på universitetet. Helt greit så langt. Sliter litt med konsentrasjonen innimellom. Men det er ikke unormalt for meg. Vi har akkurat hatt lunsj pause.

Jeg er spent på hvordan det går med Chand i x-factor i kveld. To sanger som skal synges i kveld. En akustisk og en elektrisk. Det er jo 50% sjanse for omsynging i kveld.

I går ble vi ferdige med julekortene, så de fleste gikk i posten idag. :-) vi har bare en julegave igjen å kjøpe også. Og jeg har planer om å få bakt et par kakesorter i helga. Da blir det snart jul!